NU ÄR DU STOR


JULLOV

Äntligen Jullov♥

BALLOONS


OM MIG

Mitt namn är Josefin Stormwall, 19 år och bosatt i Stavanger, Norge. Jag har under mina tre år på gymnasiet läst media på Ljud- och bildskolan i Borås. Jag fick möjligheten att läsa två inriktningar, och det blev för mig Eventproduktion och Foto A,B,C. Detta innebär att jag läst företagsekonomi, expo och markandsföring i min eventkurs. Min stora dröm är att bli fotograf och kunna leva på det♥

På min fritid fotograferar jag, hänger så mycket som möjligt med mina vänner och tar det lugnt. Jag älskar att ha mycket att göra, men dagarna då jag får vila ut är dem absolut bästa också. Äventyr och nya utmaningar är något jag strävar efter hela tiden.

Under mitt tredje år på gymnasiet hade jag ett UF-företag vid namn Stormwall UF. Under UF-året hade jag olika kunder och fick utmana mig själv i både fotografering och redigering, absolut något jag har stor nytta av i framtiden. Jag är väldigt glad att jag fått gå den utbildningen jag gått och arbetat med mitt UF-företag genom året. 

 Kontakt:
[email protected]
Gilla gärna på Facebook
Fotograf Josefin Stormwall
Instagram
Sstormwall

 

GÖRA OMSLAG

 
Tiden framöver ska vi arbeta med grafisk design, och det var det vår uppgift handlade om med att fota modell. Har inte bestämt riktigt för vilken bild jag ska använda mig av men något i denna stilen. Tack ännu en gång Elina♥

ÄNNU EN FOTOGRAF

 

UNDRA VAD VI HAR FOTOGRAFERAT..


Här får ni ett gäng oredigerade bilder från fotograferingen i fredags. Ja ni kan ju förstå vad en del av fotograferingen skulle handla om ;-) Kul hade vi iallafall och jag antar att min finfina modell Elina kommer vara lite bitter över dessa bilder som jag publicerar. 
 
Resultatet kommer inom snar framtid - hoppas ni har en kanonhelg♥