FOTOGRAFERING PÅ G

Tidig fredagsmorgon för min del, när jag egentligen är ledig. In till Borås för att fota finfina Elina, ta en körkortsbild och titta på lite julklappar.
Ha en fin helg allihopa♥
 
Balfotografering 2012

JOBBIGT LÄGE

 
Det är väl inte fullkomligt normalt att en fotograf har brist på bilder.... men så är fallet! Därför får ni se en härlig bild på mig som Elina tagit med skolans nikon D70, därför är väl inte bilden av högsta kvalité heller tyvärr. Headern är utbytt och det känns som jag är på god väg mot en fin bloggdesign, det tar sin tid.
 
Snart helg igen, veckorna går fort när man går varannan dag i skolan :-) 

BOWLING

 
Redigerar bilder från bowlingen från förra veckan. Matbilderna får ju inte en att bli mätt iallafall.. Bilderna är från Katrinedals bowling i Borås och bilderna kommer komma upp på deras hemsida så småning om. 

PRODUKTFOTOGRAFERING

 
Nu har jag äntligen fått igång min dator igen så nu kan jag uppdatera! Har lite bilder på lager så det kommer dyka upp ett och annat under dagen. Hoppas ni haft en kanon helg♥

SAKER HÄNDER

Min frånvaro här på bloggen beror på skola och fotograferingar. Allt går superbra och resultat kommer upp inom snar framtid :-) Snart helg igen och Halmstad blir mitt nästa stopp, julklappen till pojkvännen är uttänkt och nu är det bara resten kvar. Körkortet har jag hunnit få med, så nu kan jag ta mig överallt när jag vill!
 
Hoppas ni har det toppen♥
 
Mammas kusinbarn som jag träffade i somras första gången♥

BALFOTOGRAFERING VÅREN 2012

Victor och hans mamma på balen 2012♥
Önskar jag kunde fotografera balen till våren med, det var så fint. Men då är det min tur att glänsa :-)

LILLA SÖTISEN OCH EN FRÅGA TILL ER

 
Kort skoldag med prov och ikväll blir det lite möte om framtida jobb? Ja vem vet!! På tisdag kör jag fotografering på Katrinedals Bowling i Borås. Snart helg :-)
 
Har hittat finfin modell för skolarbete, någon som är sugen på studiofotografering i Borås hör av er!♥

EN BÄTTRE FÖRKLARING

 Hejhej!
Idag tänkte jag förklara lite mer vad jag menade med mitt förra inlägg. Vad är egentligen UF, vad har det med mig att göra, vad är det för företag jag har nu och vad kommer att hända i framtiden?
 
UF står för Ung Företagsamhet och innebär att gymnasieelever får sin chans att visa sin kreativitet och starta ett företag två terminer. Man får driva företaget, lära sig att få kunder, utvecklas som kund, marknadsföring och sälja sina varor eller tjänster. Till en början var jag väldigt säker på att inte ha ett UF företag, för jag skulle ändå starta upp mitt riktiga företag och ville göra det för mig själv, utan att tänka på just UF. Jag hade en del möten om hur man kan gå till väga och jag kom fram till att UF är en perfekt start för mig och mitt företag. Mitt företag går ut på att sälja tjänster som fotograf, alltså är jag fotograf. Många frågar då vad det är jag fotograferar, och mitt svar blir oftast "allt". Jag gillar att ta åt mig nya utmaningar, träffa nya människor och hela tiden utvecklas.
 
Vad händer när jag tagit studenten och UF inte längre gäller? Jo då ska jag omvandla mitt UF företag till ett riktigt företag och förhoppningsvis ha det livet ut. Jag hoppas jag kommer lära mig av det är året och stöta på nya människor och möjligheter.
 
Hoppas Ni följer med på resan!♥
 
 
Kontakta gärna för frågor och bokningar. [email protected]

ÄNTLIGEN

Hej!
Idag har jag startat mitt UF företag, jag går under namnet STORMWALL UF och jag hoppas detta året kommer bli roligt och att min fortsättning med företaget kommer gå bra :-)

REGEMENTET BORÅS

Bilden är tagen med min förra kamera Nikon D40x i ett område i Borås. Hittade den nyss och hade helt totalt glömt av den och blev väl lite förtjust. Nu ska jag ta tag i plugget och ha en väldigt lugn helg :-)

BALFOTOGRAFERING VÅREN 2012

Eftersom jag lovade fler bilder från Fridas bal slänger jag upp dessa godingar!

Det kommer ske en del fotograferingar nu innan julen verkar det som, både bowling, musikband och barnfotografering. Att fota människor kan ju vara bland det roligaste absolut♥ Även lite produktbilder ska jag försöka ta tag i, spännande! Imorgon är det helg så jag hoppas alla får toppendagar framför sig :-)

ELIN ROOS


TIDEN GÅR FORT

Skolan har dragit igång igen efter tre veckors praktik och ett lov fullt av arbete. Nu är det bara 7 veckor kvar innan ännu ett lov, och snart tar jag studenten! Usch vad tiden går fort...

FRIDAS BAL 2012

Så vacker var hon♥ Kommer dyka upp mer bilder från hennes bal strax. Nu tar jag snart helg!!