PAYBACK

 

TIDIG JUL

 
Eftersom jag inte kommer vara hemma på julafton har jag laddat upp med julklapparna redan nu och är redo att fira julen med nära och kära. Och ja, helt ärligt så känns det tråkigt att inte vara delaktig på julafton men inte så pass att jag överväger att åka hem. Jag är inget större fan av julen och jag tycker mer det ska bli skönt att få komma iväg och fokuserar inte så mycket på högtiderna. Ni kommer ju få era presenter ändå hihi..♥
 
Blev en tur till Gekås igår och jag köpte mig ett par träningsskor + ett par tights som passar perfekt till självaste träningen. Japp, så får det bli - nya livet, jag kommer!
 
Imorgon blir det hockey uppe i Jönköping, krossa HV. Ha en fin helg, kram.
 

GAMMAL PIXLIG FAVORIT

Bilden är några årsedan nu, men den har alltid varit en favorit hos mig oavsett om kvalitén inte är den bästa. 

Nu är jag ledig ett tag verkar det som.. Eller kan man kalla det ledig när man är arbetslös? Ja, inte vet jag.. Har fått i mig frukost iallafall så ska alldeles strax ner till graven och tända ett ljus, och senare ska jag iväg till kiropraktorn. 
 
Hoppas ni får en bra dag♥

FREDAG

 
Då har bästa dagen på hela veckan kommit. Äntligen är det fredag igen, finns inget bättre än att lämna jobbet och veta att man har en otroligt bra helg framför sig. Idag åker jag in till Borås för att bowla med väldigt saknade vänner och imorgon beger jag mig mot Karlstad och hoppas på vinst för Färjestad. Ajjemen sicken go helg! På söndag är jag dock tillbaka på jobbet igen, men det tar vi då och inte nu... :) 
 
Hoppas ni får en bra helg♥
 

GODMORGON VINTER

 
När jag vaknade imorse trodde jag marken var täckt av ett litet snölager. Inte inte, bara fruktansvärt kallt ute. Undra när snön kommer? I förrgår såg det ut som vi gick mot våren, och idag ser det ut som snön ska komma inatt. Ska snart iväg till jobbet, saknar att ha en helg ledigt fast än jag inte jobbat överdrivet mycket. I helgen ska jag njuuuta av min lilla lediga tid rejält, träffa Elin och åka till Karlstad♥

NORGE

Nu har jag kommit hem efter några riktigt bra dagar i Norge. Jag hann med en övernattning i Oslo med shopping och restaurangbesök innan jag åkte vidare till Stavanger några dagar. Mysig stad med små shoppinggator, köpcentrum och en heldel barer. Havet och de höga bergen runt omkring var väldigt vackert.

Besökte domkyrkan från 1100-talet, inte det största jag varit inne i men den var väldigt fin både inne och på utsidan. Nedanför låg en liten park med en "damm" med hundratals fåglar och ett fint träd fullt av hjärtan. På en av gatorna inne i stan var husen målade i blandade färger, en väldigt rolig idé. 
 
Utanför oljemuseumet hade de byggt en lekpark/streetpark med gamla oljetillbehör de har använt sig av. Parken var graffitimålad men 90% av det såg snyggt ut. Väldigt coolt ställe! 
Avslutar med denna bilden, när vi var ute och gick och helt plötslig fick syn på alla de berg bakom bron, vi blev väldigt förvånade både två för Jimmy som bott där ett tag visste inte ens om detta ställe. Var fantastiskt fint i verkligheten och man stod länge och tänkte att "är det på riktigt?"  Så nu åker jag tillbaka till Stavanger så fort jag kan igen, finns mer att se helt enkelt.

Ha det fint♥

HJÄRTA

Saknar gänget sjukt mycket.