WILLIAM

 

MODELL OCH EN URSÄKT

 
 
 
 
Fina Sigrun från modellfotograferingen för någon vecka sedan♥ Man blir så glad när man själv är nöjd över resultatet angående modell och sina bilder. Jag måste igen be om ursäkt för bildens färgkvalité på bloggen och jag vet inte hur jag ska göra för att få tillbaka det till de vanliga. Ni som har tillgång till Facebook, gå gärna in på min sida där för att få de rätta färgerna på fotografierna. 
 

GILLA PÅ FACEBOOK

Ni har väl inte glömt att gilla min sida på Facebook? 
 
Har tyvärr märkt att bloggen minskar väldigt mycket på bildens kvalité och färg - detta ber jag om ursäkt för och hoppas jag kan ordna detta eller byta bloggportal.
 

TILDE

 

MODELL

 
Fina Sigrun från i söndags♥
 

BRÖLLOP 2013

 
Nu är bilderna från bröllopet helt färdiga och jag ska snart iväg och fota min första barnfamilj♥ Igår fotograferade jag modell för första gången på länge, blev superbra. Ser framemot att redigera bilderna och visa upp dem här. Hoppas ni har det fint :)
 

BRÖLLOP 2013

 
Fina Mikaela och Adil från bröllopet idag♥
 

SEMESTER SNART ÖVER

En resa till Marmaris i Turkiet med min finfina vän Helena var bland det roligaste jag gjort i mitt liv. Sitter redan nu och funderar på vart vi ska nästa år.. Drinkar, poolhäng, ny kultur, god mat och underbar värme.

På fredag åker jag vidare till Halmstad med Elina och Helena, Gyllene Tider går ju inte missa. På lördag ska jag fotografera bröllop och på söndag åker jag till Göteborg för o se Calvin Harris. Sista äventyrshelgen innan jobbet sätter igång över sommaren. 
 
Under årets finaste period vill jag även passa på att säga att jag kommer vara tillgänlig för fotografering hela tiden. Inga fler resor eller äventyr står på schemat, tveka absolut inte för att höra av Er!♥