IDAG VAR DET MIN TUR

 
Idag var det min tur att skina framför kameran, och det var verkligen ett bra tag sedan det hände sist. Självklart fanns det en väldigt bra anledning till varför detta under skedde, och det är att en intervju kommer publiceras inom några dagar i en tidning, så spännande! Efter att ha varit i skolan en hel dag känns det som en lättnad att mycket av mitt arbete är skickat till kunden och jag kan ta en ledig kväll♥
 
Hoppas ni har det fint där ute, det är ju trots allt vårväder idag!!

LEDIGHET

 
Hej på er! Hoppas er helg har varit bra. Jag har ägnat min åt enbart redigeringar och friläggning. Produktbilder skulle friläggas och gruppbilder skulle redigeras, snart är allting färdig och det känns skönt. Imorgon (tisdag) har vi studiedag vilket innebär plugg och arbete för min del.
 
Men tisdagen är ingen helt vanlig dag..... och vad som är speciellt tar vi när jag vaknat, godnatt♥

DAGEN AVKLARAD



Nu är fotograferingarna avklarade för dagen och nu återstår en himla massa efterarbete!

SUPERBOWL BORÅS

 
Fler bilder från www.superbowl.se/ i Borås! 

REDIGERINGSTID

Första gången jag skriver mobilinlägg, spännande! Sitter just nu på bussen till skolan, redigerar finfina bilder på Boråsgruppen All at once! :) Vid tio är det ny fotografering på g.... vadå? Smygtitt senare idag. Ha en bra tisdag, kram på er!

MINDRE VACKERT, BLIR VACKERT

 
Efter lite födelsedagsfirande här hos pappa känner jag mig rätt färdig för dagen. Måndagen har gått ovanligt fort och jag längtar tills jag lägger mig i sängen♥ Har haft ett perfekt lov tillsammans med pojkvännen, det var tid som verkligen behövdes med varandra. Ha en fortsatt bra kväll nu!
 

KENT VÄCKER MIG TILL LIV IDAG

Konsert & resa tillsammans med pojken gjorde min sommar helt underbar. Mobilkamera är ju grymt!

Ska snart vakna till liv här hemma, det krävs några koppar kaffe och lite mobilspel sen är jag igång. Vid 12 tiden ska jag iväg till Borås, mys med Hampus och senare fotografering. Ett Boråsband ska ha lite nya bilder, så sex herrar ska modella framför kameran idag, spännande! 

NECKLACE

Påbörjar lovet med pojkvännen. Känns superskönt och plugget får ligga åt sidan några dagar till, har man lov så har man♥

ALVA 2


ALVA